Instagram şifremi unuttum, ne yapmalıyım?

Instagram şifremi unuttum, ne yapmalıyım?

Instagram şifremi unuttum, ne yapmalıyım?

Instagram dünya üzerinde olup biteni yakından takip etmek, yakın çevrenizde gelişmeleri öğrenmek ve pek çok farklı maksat için kullanabileceğiniz eğlenceli görsel ve video paylaşma uygulamalarından biridir. Sosyal medyanın önemli bir parçası olması, çok sayıda kişi tarafından kullanılmasına neden olmaktadır. Bu durum, kişilerin şifresini unuttuğu zaman ne yapması gerektiği yönünde merak edilen soruları ortaya çıkartır.

Sosyal medya günlük hayatı kolaylaştıran unsurların biri olmasının yanında, hayatımızı devam ettirmek adına temel ihtiyaçlardan birine dönüştü. Bu nedenle şifremizi unutmamız, günlük işlerimizin aksamasına neden olabilir. Uygulamalara genel olarak tablet, mobil cihaz üzerinden erişim yaparız ve uzun süre açık tutarız. Çıkıp tekrar geri girmek istediğimiz zaman şifrelerimizi unutabiliriz. Unutulan şifre ve hesap işlemleri için neler yapılması gerektiğini bu yazımızda sizlere aktaracağız.

Instagram parola sıfırlama nasıl yapılır

Instagram parola unutma sonrasında yapmanız gereken ilk olarak uygulamayı açmaktır. Karşınıza çıkan menü üzerinde giriş yap bölümüne tıklamanız gerekir. Giriş ekranında facebook ile giriş yap kısmı, daha öncesinde buradan giriş yaptıysanız sorunsuz erişim için yeterli olacaktır. Eğer bunun dışında instagram hesabı oluşturuldu ise, şifreni mi unuttun bölümümü seçerek onaylı telefon numaranızı yazmalı ve kod numarasının SMS olarak gelmesini bekleyerek, ilgili alana bu kodu girerek giriş sağlamanız gerekiyor.

Eğer hesap açarken telefon numarası yerine mail yolu ile giriş yapma adımlarını kullandıysanız, instagram şifreni mi unuttun bölümüne tıkladıktan sonra gelen ekran üzerinde boş alana e-posta adresinizi yazmanız gerekir. Giriş bağlantısı gönder bölümüne tıkladıktan sonra, e-mail adresinize gelen bağlantı üzerinden şifre yenileme ve değiştirme işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Instagram şifremi unuttum ne yapmalıyım, hangi yöntem ile tekrar şifre oluşturabilirim gibi sorular için yanıt almak adına sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz. Online uygulamalar kişiler için son derece önemli olduğu için bazı anlarda bu tarz içeriklerin yararlı olacağının altını çizmek gerekiyor. Gerekli olan tüm bilgileri sitemiz üzerinden rahat bir şekilde öğrenebilirsiniz. Sadece instagram değil, diğer sosyal medya unsurları hakkında bilgileri de bu şekilde bulmanız mümkündür.

Son Eklenen Yazılar

Canlı Destek
Whatsapp