Kaliteli Instagram fotoğrafları nasıl çekilir ?

Kaliteli Instagram fotoğrafları nasıl çekilir ?

Kaliteli Instagram fotoğrafları nasıl çekilir ?

Günümüzün en popüler sosyal medya uygulaması olan Instagramı dünya çapında 1 milyardan fazla insan tarafından kullanılıyor. Bu demek oluyorki 1 milyardan fazla rakibiniz mevcut, Bu rakamları göz önüne aldığınızda popüler sosyal medya platformunda nasıl inanılmaz fotoğraflar paylaşabilirsiniz, takipçilerinize fotoğraflarla nasıl ilham verebilirsiniz bunun için ipucu paylaşacağız.

Karmaşık manzarası olan fotoğraflar paylaşmaktan kaçının. Sakin minimalist ve çok renkli olmayan resimler insanların ilgisini çekmektedir. Sakin azaltılmış renklerin olduğu resimler paylaşabilirsiniz. Resimler üzerinde çok fazla oynama yapmaya zaman harcamak yerine daha uygun manzaralı renklerin az olduğu mükemmel fotoğraflar çekmeye çalışın.

Fotoğraf çekinirken ortamın ışık ve gölgelerinden faydalanın. Fotoğrafların doğal görünmesi için fotoğraflarınızı genellikle gün ışığında çekmeye özen gösterin. Öğleden sonra çektiğiniz resimler günün en iyi zamanları olarak önerilmektedir. Güneş ışığını yakalamayı başarırsanız çektiğiniz fotoğraflar bir o kadar çekici görünür. Ayrıca gök yüzü bulutlu olduğu zamanlarda güzel fotoğraflar çekebilirsiniz az ışık sert gölgeler oluşturur böylece görüntüler daha yumuşak görünür.

Fotoğraflarınızı çektikten sonra Picasa, Photoshop ve ya Fotoğraf düzenleme uygulamalarıyla aşırıya kaçmadan fotoğraflarınızı düzenleyerek renkleriyle oynayın. Fotoğraflarınıza biraz ışık ekleyip birazda gölgelendirmek kontrastı artırır ve daha güzel görüntü ortaya çıkar. Çektiğiniz objeye mümkün oldukça daha fazla yaklaşın bu şekilde arka plan bulanıklaşır ve objeyi tam boyutla almaya çalışmayı ihmal etmeyin böylelikle kaliteli bir kare yakalarsınız.

Son Eklenen Yazılar

Canlı Destek
Whatsapp