Twitter DM pinleme özelliği nedir?

Twitter DM pinleme özelliği nedir?

Twitter DM pinleme özelliği nedir?

Andorid, Web ve İOS platformlarında Twitter DM pinleme özelliğinin kullanıcılara açılması, bu noktada bazı merak edilen konu başlıkları doğurdu. Yeni özelliğe dair merak ettiklerinizi yazımız üzerinde çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

Bilindiği gibi Twitter, sosyal medya üzerinde metin paylaşım imkanı veren, etkili bir uygulamadır. Aynı zamana kısa video, görsel paylaşma şansınız da vardır. Daha çok günceli takip etmek adına tercih edilir. Pek çok kendi fenomenini de yaratan uygulama, sundukları sayesinde kısa süre içinde insanlar tarafından talep edilmeye başlamıştır.

Uygulamanın DM deneyimi konusunda, diğer sosyal medya uygulamalarına oranla geri planda kaldığını biliyoruz. Bu yönü ile bir iletişim aracı olmaktan daha çok insanlar tarafından kendilerini ifade etmeleri, kişisel deneyimlerini paylaşması, işleri ile alakalı gelişmeleri ifade etmesi noktasında tercih edilen bir uygulama olan Twitter, yeni özellikler getirmeyi planlıyor. Bunlar arasında ilk adımın Twitter DM pinleme özelliği olduğu, teknoloji dünyası tarafından sık bir şekilde dile getiriliyor.

Twitter DM Pinleme

Twitter, Dm özelliği Twitter Direkt Mesajın kısaltılmış halidir. Çok zengin mesajlaşama deneyimi sunmasa da yeni özellik sayesinde kullanıcıları için büyük bir kolaylık sağladığını ifade etmek gerekiyor. Bu sayede çok sık sohbet ettiğiniz DM sohbetlerini bulmanız basit bir hale gelecektir. Twitter’da 6 adete kadar konuşmayı sabitleme şansınız bulunacak. Bu sayede bu sohbetler, Dm sayfasının en üst kısmında kalabilecek. Twitter DM sohbeti pinleme özelliği Android, İOS ve Web’de kullanıma açıldı.

Bu özellik sayesinde sabitlediğiniz tüm DM ileti dizileri ‘’Sabitlenmiş ileti dizileri’’ altında diğer kanalar ise Tüm ileti dizileri altında kalacak.

Tüm bunların yanında Aralık ayında iletişim ve işbirliği odaklı bir mesajlaşma uygulaması olan Quill’i satın alan Twitter, bu yeni özelliği satın almanın direkt olarak sonuç verip vermeyeceği noktasında önemli kanıtlara sahip değil. Fakat uygulamanın daha rahat kullanıma sahip olma noktasında DM özelliğinde değişimler gerektiğinin altını çizmek gerekir. Bu da daha çok teknoloji dünyasında DM özelliğinin daha etkinleşmesi adına önemli bir adım olarak yorumlandı.

Son Eklenen Yazılar

Canlı Destek
Whatsapp