Twitter hesabı nasıl gizlenir?

Twitter hesabı nasıl gizlenir?

Twitter hesabı nasıl gizlenir?

Twitter hesabı nasıl gizlenir sorusu, attığınız tweetlerin sadece takipçileriniz tarafından görülmesi noktasında merak edilen bir sorudur. Sizlere sunacağımız rehber eşliğinde yaptığınız paylaşımların ve beğenilerinizin sadece sizi takip eden kişiler tarafından görülmesini sağlamanız mümkündür.

Twitter hesap gizleme, uygulamanın ayarları dahilinde olan bir özelliktir. Uygulamanın varsayılan ayarları; yaptığınız paylaşımlar ve beğenileriniz herhangi bir kullanıcı tarafından görülebilmesine neden olur. Eğer bunların sadece takipçileriniz tarafından görülmesini isterseniz gerekli olan bilgileri yazımız üzerinden bulabilirsiniz.

Dünyanın en popüler sosyal medya mecralarından biri olan Twitter, etkinliklerinizin ya da attığınız adımların herkes tarafından görülmemesi için bazı özellikleri sizlere sunuyor. Bu özelliklerden yararlanmak için yapmanız gerekenler son derece basittir.

PC üzerinden twitter kullanıyorsanız, ilk adımda hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında sağ üst kısımda yer alan profil fotoğrafınıza tıklamanız gerekmektedir. Ayarlar ve gizlilik seçeneğine girdikten sonra Twitter gizliliği bölümünü kullanabilirsiniz. Burada Tweetlerimi korumaya alt seçeneğini aktif hale getirerek kaydet butonuna tıklamalısınız.

Cep telefonlarınız ile uygulamaya girmeniz halinde, sol üst kısımda yer alan profil fotoğrafınızı tıkladıktan sonra ayarlar ve gizlilik seçeneğine girmeniz gerekiyor. Tweetlerimi korumaya al seçeneğini işaretleyerek bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz.

Twitter gizlilik özellikleri

Sosyal medyanın en dikkat çekici uygulamaları arasında yer alan Twitter, sunduğu bu imkan sayesinde paylaşımlarınızın daha kısıtlı bir alana yayılmasına yardımcı olmaktadır. Benzer özelliklerin diğer sosyal medya uygulamalarında da var olduğunu ifade etmek gerekiyor. Bu tarz bilgilere erişmek için sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Sizlere sunduğumuz adımları takip etmeniz halinde, çok kısa bir süre içinde gizleme yapmanız mümkündür. Beğendiğiniz tüm içerikler sadece takipçileriniz tarafından görülecektir. Sizi takip etmeyen kişi, eğer onayınız olursa takipçi listenize alınır.

Gizlilik, sosyal medya kullanan kişiler tarafından tercih edilen bir özellik olabilir. Bu nedenle uygulamaların bu konuya karşı hassasiyetinin yüksek olması gerekir. Twitter’da bu noktada gösterdiği hassasiyet ile insanların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Beğenilerinizin ve paylaşımlarınızın sadece sizi takip eden kişiler tarafından görülmesi için bu yöntemi uygulamanız gerekir.

Son Eklenen Yazılar

Canlı Destek
Whatsapp