Instagram gönderileri beğeni sayısını yükseltin

Instagram gönderileri beğeni sayısını yükseltin

Instagram gönderileri beğeni sayısını yükseltin

Instagram'a hesabınızı yeni açtıysanız çok az takipçili hesabınız var demektir, gönderilerinizi beğenen ve yorumlar aracılığıyla gösteren her yeni takipçi sizi mutlu edecektir. Ne yazık ki, özellikle ilk günlerde yeni Instagram takipçisi kazanmak oldukça zordur. Paylaşımlarınız ve kısa videolarınız veya istatistikleriniz aynı derecede çekici ve akıllıca hazırlanmış olabileceğinden zaten iki veya üç basamaklı bir beğeni sayısı yoksa, beklenen sonuç, yani daha fazla beğeni genellikle uzun süre gerçekleşmez.

Bu durum karşısında kendinizi kötü hissediyorsanız sizler için çözümlerimiz var. Hesabını yeni açan kişilerin yaptıkları yaygın bir hata, fotoğrafları yorumsuz ve kişisel bir dokunuş olmadan göndermektir. Aslında fotoğraf paylaşırken basit bir giriş kelimesi, etiket eklemeniz yeterlidir. Paylaşım yaparken takipçilerinizin ilgisini çekebilecek gönderiler sizi her zaman ön plana çıkartabilir.

Gönderileriniz mükemmelse, ancak beğeni yükselmesi uzun zaman alıyorsa, bu aynı zamanda strateji eksikliğinden de kaynaklanabilir. Gönderilerinizin içeriği, savunduğunuz şeyle eşleşiyor mu? Örneğin, bir restoran işletiyorsanız, yemeğinizin, sofra düzeninin, özel anların ve hatta menünün fotoğraflarını yayınlamak mantıklıdır. Ancak resimlerin duygusal olarak da hareket ettiğinden ve salt reklam gönderileri olarak anlaşılmadığından emin olun.

Son olarak, takipçilerin gönderilerinizi beğenmesini engelleyen resmi unsurlar da olabilir. Belki günün saati doğru değildir ya da çok seyrek, çok sık gönderi paylaşıyorsunuz?

Belki de birçok kişi tarafından görülmediğiniz, ancak kalıcı olarak görüldüğü küçük nişlere girmek yerine, binlerce rakibinizin olduğu hashtag'leri seçiyorsunuz?

Ancak her şey doğru olsa bile Instagram en popüler sosyal medya kanallarından biri ve orada her gün görünmeyen kadar çok gönderi beğeniliyor. Akıllı bir stratejiye ve çekici gönderilere rağmen beğeni sayısı gerçekten işe yaramazsa, yine de Instagram hesabınızı aktif olarak tanıtma seçeneğiniz vardır.

Bu gibi durumlarda alternatif olarak sizlere Instagram Beğeni Satın Al hizmetleri veriyoruz. Online mağazamızda sizin için daha fazla beğeni almanıza yardımcı olacak doğru paketleri sizler için ekledik. Takipçi ve Beğeni paketlerimizi inceleyerek hesabınızdaki takipçi sayısını ve gönderi beğeni sayısını rahatlıkla yükseltebilirsiniz.

Son Eklenen Yazılar

Canlı Destek
Whatsapp