Instagram Story reklamları önemli mi?

Instagram Story reklamları önemli mi?

Instagram Story reklamları önemli mi?

Instaram story reklamları önemli mi sorusu, sosyal medya kullanıcıları tarafından çok sık tercih edilen içerik türleri ile alakalı merak edilen konulardan biridir. Instagram ve Instagram hikayeleri sayesinde markanız ön plana çıkar. Ürünleriniz hakkında tüketiciler daha fazla bilgi ve fırsat görme şansına sahip olacaktır. Önemli olan noktanın marka bilinirliği olduğunu söylemek gerekmektedir.

Marka bilinirliği artırmak, yeni kitlelere ulaşmak ve bu kitlelerden en doğru şekilde geri dönüş almak için Instagram stories reklamı yapabilirsiniz. Hikaye paylaşımı, günümüzde pek çok markanın tercih ettiği önemli unsurlar arasına girmeyi başardı. Reklam oluştururken kare yada yatay görselde reklam yapsanız dahi, hikayeleri seçmeniz halinde bu reklam direkt olarak Story formatı ile çıkar. Bu sayede reklamlarınızı tek bir görsel ile çok fazla alanda görmek söz konusu olur.

Story reklamı verirken dikkat edilmesi gerekenler

Instagram uygulaması içinde reklam oluşturma ve hikaye reklamları yapma aşamasında dikkat edilmesi ve bilinmesi gerekenler için en doğru adrestesiniz. Bunları bilmeniz halinde doğru reklam verme noktasında başarı elde etmek ve doğru tercihler yapmak söz konusu olur.

  • En başta reklam sürelerinin önemli olduğunun farkında olmalısınız. Hikaye reklam süreleri 15 saniyedir.
  • Facebook Business Manager; Instagram ve Facebook için reklam oluşturma ve paylaşma noktasında izin veren ve yardımcı olan bir sistemdir.
  • Reklamlarınızın nerede görüneceğini seçerek özel hedefler belirleyebilirsiniz.
  • Reklam oluşturma sürecinde belirlediğiniz maliyet bütçesi son derece önemlidir. Bütçeniz ne kadar izin verirse reklam o kadar devam eder.

İnternet üzerinden reklam vermek ve bu yöntemleri en doğru şekilde kullanmak, sosyal medyada başarılı olmak adına son derece önemlidir. Instagram uygulaması, kişilerin doğru adımlar atması ve hamlelerini en güvenilir şekilde yapması adına son derece önemli bir ortamı sunar. Eğer bu ortamı doğru bir şekilde kullanırsanız başarılı olma ihtimali çok yüksek olur.

Instagram, sosyal medyanın en dikkat çeken önemli unsurlarından biri olarak bilinmektedir. Bu uygulamanın aktif bir şekilde kullanılması yanında, hizmetlerinin de doğru bilinmesi gerekir.

Son Eklenen Yazılar

Canlı Destek
Whatsapp